VANLIGA FRÅGOR

Här har vi samlat de vanligaste frågorna vi får. Om ni inte hittar svar på era frågor får ni gärna skicka ett mail.

HUR LÅNGT INNAN BEHÖVER MAN BOKA? 

Det är väldigt olika beroende på vad ni vill göra. Är det ett särskilt datum ni vill komma så är det en god idé att vara ute i god tid. På vår onlinebokning kan ni också se hur det ser ut med lediga tider – med obs för att det ibland fylls på väldigt snabbt på kort tid. Vid bokning samma dag ring 040 – 17 01 49!

HUR LÅNGT INNAN SKA MAN KOMMA? 

Räcker gott och väl med 10 minuter innan.

VEGETARISKT, GLUTEN-, LAKTOS-  OCH FLÄSKFRITT? (Barnkalas)

Till mjölkallergiker har vi isglass. Korven är mjölk- och glutenfri. Det finns även glutenfritt bröd. Om det kommer någon med andra särskilda allergier eller om någon är extremt känslig för något, rekommenderar vi att ni tar med alternativ till dessa barn själv, då vi inte kan ta på oss något medicinskt ansvar. Till de som ej äter fläsk har vi kycklingkorv. Naturligtvis har vi även vegetariskt korv!

KAN FÖRÄLDRARNA STANNA KVAR PÅ KALASEN? (Barnkalas)

Absolut! Föräldrar som vill, får gärna stanna kvar. De stannar då med fördel kvar i ”föräldra-rummet” där vi bjuder på kaffe. Av erfarenhet vet vi nämligen att barnen får allra roligast om de får vara ”ifred” från sina päron och endast koncentrera sig på sin personliga värd som följer dem genom hela kalaset!

KAN MAN TITTA PÅ STUDION INNAN?

Det är svårt för oss eftersom vi inte har vanliga öppettider. När vi är här sitter vi antingen och redigerar och mixar musik och/eller film, eller så är vi upptagna med kunder. Lokalen är på totalt 260 kvm. Det finns två utrymningsvägar. Vi har ett ”förrum” där de vuxna gärna få vara medan kalaset pågår. I det stora studiorummet (studiorum 1) håller vi till mest under barnkalasen – där övar vi, fotograferar, spelar in musikvideo (om ni valt att även göra det), äter, har presentutdelningen och även dansar när det är dags för disco. I studiorum 2 spelar vi in barnens sånginsatser. Vi har dessutom ännu ett ”kalasrum” på 40 kvm. Titta gärna på bilderna som finns här på hemsidan. Har ni trots detta funderingar eller känner er oroliga går det naturligtvis bra att höra av sig. Lättast då via mail.

VI VILL HA EN LÅT SOM INTE FINNS PÅ ER LISTA.

Ingen fara! Skicka ett mail om vilken låt det gäller så ska vi se vad vi kan göra. Obs tillkommer då en kostnad på minst 200 kr vid införskaffad ny låt. 

 KAN MAN KÖPA PRESENTKORT?

Jajamensan, det går bra! Kontakta oss per mail så fixar vi det.

HUR ÄR DET MED PARKERING?

Det är tillåtet och gratis att parkera bakom huset samt ute på gatan, det brukar finnas gott om platser!

AudioSpot studio
Malmös STÖRSTA och roligaste musikstudio
Post
Samtal
Karta